8.416

Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή…

Καλησπέρα στις απανταχού γριές όλου του κόσμου…

Σήμερα δεν είχα σχεδιάσει να γράψω. Είχα σχεδιάσει να φτιάξω την καφεδάρα μου, να αράξω στην πολυθρονάρα μου, να ανοίξω λαπτοπ και να απολαύσω τις δάφνες του χθεσινού μου κειμένου. Να απαντήσω σε ένα δυο μηνύματα δικά σας, να γίνει φραμπαλάς και πάει λέγοντας. Όπως κάθε πρωί λοιπόν, έτσι και σήμερα, πήγα να πάρω όλες τις εφημερίδες και να ρίξω μια ματιά στα νέα του ΗΡΑΚΛΗ. Τις ξεφύλλισα όλες μέχρι που το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα κείμενο-άποψη, το οποίο για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να μου βγει ο καφές απ’ το ρουθούνι. Και μάλλον θα το πάρω απόφαση! Θα διαβάζω τις εφημερίδες, θα τρώω μια μπουγάτσα, θα πίνω και ένα κακάο και μόλις όλα αυτά ενεργήσουν θα τσακώνω τις εφημερίδες, θα τρέχω στο μέρος όπου και ο Βασιλιάς πάει μόνος και θα κάθομαι εκεί μέχρι να μουδιάσει το πόδι!

Ιδού λοιπόν το κείμενο-φωτιά…

12348544_10208649128890190_866361337_n

Τώρα εσείς βέβαια θα νομίζετε, ότι το κείμενο αυτό γράφτηκε σε κανα «Γαύρο» ή στο «ΦΩΣ», από κανέναν «Γαβαθιώτη» από κανέναν Καραπαπά, από τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον Χύτα, ή ακόμη ακόμη και από τον ίδιο τον Μαριδάκη. Κι όμως θα έχετε πέσει εντελώς έξω. Το παραπάνω κείμενο είναι δημοσιευμένο σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, εδώ τοπικής, που απευθύνεται σε οπαδούς και φίλους του ΗΡΑΚΛΗ και μάλιστα από διακεκριμένο ρεπόρτερ ο οποίος θυμίζει…μπαχαρικό.

Και αν δεν σας λέει κάτι αυτό, τότε θα σας πω ότι μάλλον με τον Ηρακλή ο συγκεκριμένος τύπος, έχει κάποιου είδους κόμπλεξ, το οποίο κρατά από την εποχή που ο Ημίθεος, αποφάσισε να απολύσει και μάλιστα πολύ αργά, τον καλό φίλο ή μάλλον κολλητό του, ο οποίος νομίζαμε ότι έκανε το επάγγελμα του προπονητή αλλά τελικά δεν ήταν. Και μιλάω φυσικά για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος στην μετέπειτα καριέρα κατάφερε να ρίξει την ομάδα της καρδιάς του, τον Παπαναστασιακό δηλαδή και τώρα αν δεν κάνω λάθος ξύνει τα μεζέα του, καθώς καμιά ομάδα δεν είναι πλέον διατεθειμένη να…πέσει! Την εποχή εκείνη λοιπόν, ενώ όλοι εμείς λέγαμε «μα τι σκατά του βρίσκουν και δεν τον διώχνουν», ο συγκεκριμένος του έκανε τρελή αβάντα βγάζοντάς όλους εμάς τρελούς. Οι κακές γλώσσες βέβαια θα πουν ότι όλο αυτό συνέβη εξαιτίας της φιλίας ή τα κείμενα ήτο καθ’ υπαγόρευση του νεόκοπου προπονητή αλλά εμείς κακοπροέραιτοι δεν είμαστε!

Και αν ακόμη και τώρα, δυσκολεύστε να καταλάβετε, είναι ο άνθρωπος που πριν από λίγους μήνες τόλμησε να πει ότι…»το βόλεϊ μπήκε στις ζωές μας, εξαιτίας του «Κάνω διακοπές απ’ τον Γενάρη» αγνοώνοντας επιδεκτικά τους 15 και βάλε μαστραπάδες που κέρδισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ στα χρόνια που ο συγκεκριμένος νόμιζε ότι το βόλεϊ είναι ποινικό αδίκημα που διώκεται διά λιθοβολισμού.

Πάντως όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, από την πλευρά μου προσπάθησα να υπογραμμίσω κάποιες από τις φράσεις – λέξεις που κατά την γνώμη μου είναι κλειδιά για την πλήρη κατανόηση του κειμένου, αλλά και για να μπορέσω να εστιάσω την προσοχή σας εκεί. Μ@λ@κίες έκανα. Όλο το κείμενο είναι ένα αριστούργημα. Ένα δημοσιο-γραφικό ΕΠΟΣ, που δεν αξίζει να χάσεις ούτε μία λέξη. Πρέπει να το διαβάσεις ξανά και ξανά για να νιώσεις το μεγαλείο του. Να νιώσεις την ανατριχίλα. Να το «ρουφήξεις» φράση προς φράση. Να μουδιάσει ολόκληρο το κορμί σου κι όχι μόνο το πόδι σου όπως συμβαίνει συνήθως στο χέσιμο.

Άκουσον – άκουσον σύντροφε αναγνώστη, δεν μπορεί λέει ο δημοσιο-γραφικός Τύπος να πιστέψει πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες ενός 24χρονου επιθετικού και συγκεκριμένα του Βέλλιου που έχει ευρωπαϊκή εκπαίδευση (λες και για να την πάρει αυτή, δεν χρειάστηκε να παίξει στην πρώτη ομάδα ή να ξεκίνησει από τις Ακαδημίες του Ημίθεου κάτι που μάλλον ο συγκεκριμένος το αγνοεί ή θέλει να το αγνοεί), και που θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του για να παίξει στην Εθνική ομάδα. Αφήνω στην άκρη το γεγονός πως ο δημοσιογράφος μας πληροφορεί, ότι για να παίξει κάποιος στην Εθνική ομάδα πρέπει να παίζει σε σύλλογο που παίρνει τα πρωταθλήματα. Το πως τα παίρνει δεν μας ενδιαφέρει. Αλλά τα παίρνει…

Και πηγαίνω κατ’ ευθείαν σ’ αυτό που ο ίδιος θεωρεί δεδομένο. Ότι δηλαδή αν υπάρξει πρόταση από τον γαύρο ή κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού ο Βέλλιος δεν θα επιλέξει να μείνει στο Καυτανζόγλειο. Μεγάλε όποιος σου πει ότι παίζεις το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι εχθρός σου να το ξέρεις. Και επίσης αν θέλεις που και που, άκου και καμιά συνέντευξη του ίδιου του ποδοσφαιριστή μπας και μάθεις πέντε πράγματα. Δεν χρειάζεται καν να κάνεις πολλά. Απλά να γυρίσεις στο εξώφυλλο της εφημερίδας σου ή έστω στο ρεπορτάζ του ΗΡΑΚΛΗ για να διαβάσεις ότι ο ΒΕΛΛΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Το αν σε χαλάει αυτό το γράφουμε στις μπάλες μας, αλλά μην κάνεις την άποψή σου οδηγό για το πως θα λειτουργήσει ο ίδιος ο Βέλλιος. Γκέ – γκε;

Αν ο ίδιος δεν θέλει να πάει να παίξει κάπου αλλού στα π@π@ρια μας αν το πιστεύεις ή όχι. Είναι απόφαση του Βέλλιου και δεν χρειάζεται καν να την πιστέψεις. Μόνο να την σεβαστείς. Όπως χρειάζεται να σεβαστείς και τον ΗΡΑΚΛΗ σαν ομάδα. Κομπλεξικέ τύπε. Θα μπορούσα να σου σέρνω τα εξ’ αμάξης, αλλά προτιμώ να σε αγνοήσω παρά να σε κάνω μάγκα. Γλίτσα…

Σύντροφοι σήμερα θέλω να κλείσω λέγοντας αυτό. Μέσα από αυτή την διαδικασία σκοπός μας δεν είναι να κράζουμε τις διαφορετικές απόψεις. Σε καμιά περίπτωση. Η ελευθερία του Τύπου είναι το Α και το Ω. Εκείνο που δεν μας αρέσει, είναι να προσπαθεί κάποιος κοροϊδέψει χιλιάδες ανθρώπους, ενός τάργκετ γκρουπ ή μιας ομάδας στην οποία ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ! Εκείνο που μας ενοχλεί με το συγκεκριμένο κείμενο, είναι ότι δεν δείχνει ίχνος σεβασμού στην ιστορία και το μεγαλείο αυτής της ομάδας, που αν δεν υπήρχε, ο ίδιος πιθανόν να έγραφε για τα νέα του Μαραθώνα με όλο τον σεβασμό στο συμπαθές σωματείο. Δεν ζητάμε λοιπόν από αυτούς ούτε να μην γράφουν για τον Ηρακλή, ούτε να μην γράφουν γενικώς, ούτε να μην εκφέρουν άποψη. Το μόνο που ζητάμε, είναι σεβασμό. ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Αυτά τα λίγα για σήμερα…Καλό βράδυ ΗΡΑΚΛΑΡΕΣ ΜΟΥ!

ΥΓ1: Το σάουντρακ της σημερινής ημέρας…

ΥΓ2: Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω, υπάρχει η δυνατότητα άμεσου σχολιασμού των θεμάτων, χωρίς να απαιτείται έγκριση. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα με βάλετε στην διαδικασία της λογοκρισίας, την οποία σιχαίνομαι. Για όσους προτιμάτε την επικοινωνία μέσω e-mail, τα μηνύματά σας στο γραμματοκιβώτιο του [email protected]

8.416 Comments

 1. Γενικώς όλοι μιλάνε για το ενδιαφέρων του Ολυμπιακού για τον Βέλλιο. Σήμερα ας πούμε στο Sport24 είδα το παρακάτω κείμενο:
  Μπορεί να λέει κάτι, μπορεί τίποτα, μπορεί & πάρα πολλά:ο Βέλλιος αρέσει στον Σίλβα!Για την ακρίβεια έχει το στυλ του στραικερ που γουστάρει

 2. Δε φταίει αυτός που τα γράφει Μιντιακλή, φταίνε και οι δικοί μας απ’ την ΠΑΕ που δεν παρεμβαίνουν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Δεν μπορεί να υποτιμάει τον Ηρακλή ο συγκεκριμένος και η ΠΑΕ να πετάει αετό.

  Επίσης, ίσως σου διέφυγε, αλλά και σήμερα στη Sportday είχε πάλι εξώφυλλο τον Βέλλιο με σήμα μια αηδιαστικής ομαδούλας της πόλης.

  • Καμιά παρέμβαση στον «αρθρογράφο»(ο Θεός να τον κάνει)δε χρειάζεται. Υπενθυμίζω ότι η τελευταία παε που παρενέβη σε δημοσιογράφο για άρθρο-άποψη ήταν ο οσφπ για το Σπυρόπουλο…Απλό ξεκαθάρισμα αρκεί:τόσα χρόνια συμβόλαιο έχει ακόμα, με τόσα εκατομμύρια(σίγουρα πολλά) τον δίνουμε. Κι εκεί να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…

   • Όταν ευθέως υποτιμάει την ομάδα, τότε χρειάζονται οι παρεμβάσεις. Δεν ανέχομαι ως Ηρακλειδέας να υπονομεύεται η ομάδα έναντι δύο μισητών και σιχαμένων σωματείων.

   • Entertaining topic but nonetheless I am unsure that I trust you. Items like this have chanbged the approach the browser was put together and even created. Could it be truly so simple as increasing out the direction and additionally enjoying the a search engine change?

 3. Σύντροφε #iraklakias504 για το αν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για τον Βέλλιο, ας κάνει πρόταση να αξιολογηθεί. Με θεωρία και εικασίες δεν βάφονται αυγά και δεν μπορούμε να μιλάμε χωρίς να υπάρχει κάτι απτό. Φίλε #southpark εξάρω το ψευδώνυμο που επέλεξες, αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω άλλη, διαφορετική άποψη. Η ΠΑΕ πρέπει να έχει παρεμβατικό ρόλο σε άλλα πράγματα και σε πιο σημαντικά ζητήματα, αλλά όχι για το τι κατεβάζει η γκλάβα του καθενός και το καταγράφει σε μια άποψη.

 4. Αν δώσει ο Ολυμπιακός μερικά μύρια, ας τον πάρει. Έτσι είναι σήμερα το ποδόσφαιρο. Έχουμε και τον Λουκίνας από πίσω. Αν πάρει τις ευκαιρίες του, μετά θα συζητάμε και για τη δική του μεταγραφή.

  • Όχι φίλε δε συμφωνώ, είναι θέμα τιμής να μείνει ο Βέλλιος στον Ηρακλή και δε νομίζω ότι και ο ίδιος έχει τη διάθεση να φύγει. Εκτός αν ο Ηρακλής διαλέξει να τον «σκοτώσει» και δεν πιστεύω ότι ο Ηρακλής είναι σε αυτή την κατάσταση. Νομίζω ότι καταλαβαίνουμε όλοι

 5. Το όλο θέμα προσπαθεί να βλάψει την ομάδα και τον παίχτη από τη στιγμή που έχει δηλώσει περίπου οχτώ χιλιάδες φορές ότι γουστάρει μόνο Ηρακλή.Το 2011 αν ήθελε πολύ εύκολα μπορούσε να πάει στο λιμάνι αλλά το παιδί δεν ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ.Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν είναι Παπά…. σαν κάτι άλλους ψευδοτιμητές της φανέλας που πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις λησμονήσανε ….Αντίθετα παίζει εκεί που γουστάρει με τελευταία δήλωση είναι ότι φεύγει μόνο για premier league και πιστεύω με τις ευλογίες όλων μας….Και αφού βρίσκουν τοίχο μπροστά τους με δημοσιεύματα ευφάνταστα προσπαθούν να του ρίξουν την ψυχολογία να του πάρουν τα μυαλά και να πέσει η απόδοση του γιατί έτσι θα είναι πιο εύκολο να κάνουν το δικό τους….Έτσι έχουν μάθει,έτσι ξέρανε ως τώρα….Η λογική τους έλεγε : Φέρτους εδώ δώστους λεφτά και δανεικούς στους δορυφόρους και ας καταστραφούν. Αδιάφορον!Το μοναστήρι να ναι καλά….
  Έλα όμως που δεν πέρασε πολύ καιρός,μόνο 4 χρόνια και δεν ξεχνάει κανείς πόσο δε μάλλον ο Αποστόλης….ΗΡΑΚΛΆΡΑ στα δύσκολα λέει ένα σλόγκαν μας….Κι έχουν αρχίσει και του ρίχνουν το τυράκι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας για να τον δελεάσουν….Και πάλι δεν τσιμπάει το παλικαράκι…. Και όλο πιο πολύ τα δημοσιεύματα-λίβελοι θα είναι πιο καυστικά και η πόρτα της Εθνικής κλειστή γιατί ξέρουν ότι κυρίως Εθνική κοιτάνε στο εξωτερικό μέχρι να τον σπάσουν για να τους κάνει το χατίρι…όσο για την ΠΑΕ να κοιτάξει να προστατέψει τι περιουσιακό στοιχείο που αυτοβούλως περιήλθε στην κατοχή της με κάθε τρόπο γιατί μόνο έτσι θα βγει κερδισμένη και αυτή και ό ποδοσφαιριστής….

 6. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σκάσουμε και να φαγωθούμε για το πόσο θα μείνει ο Βελλιος στον Ηρακλή; θα φύγει το παιδί σίγουρα κάποια στιγμή (εδώ στα 18 έφυγε) θα τη κοπανήσει. ελπίζω να πάει στο εξωτερικό. ελπίζω να τον κρατήσουμε εδώ άλλη μια χρονιά και να φύγει Αγγλία στα 25 ή και Ιταλία. Όσο αφορά τα κλπαιδα με τα μικρόφωνα…τίποτα δεν μπορείς να πεις γιατί εκτός από την βλακεία, στην ελλάδα κυρίως η άλλη ανίκητη δύναμη είναι η ρουφιανιά.

 7. #Mediaklis επειδη δεν γνωριζω ποιος δημοσιοκαφρος ειναι αυτος που εκανε αβαντα στον κολλητο του τον Γιαννη Χατζηνικολαου και επειδη θα με ενδιεφερε σε παρακαλω αν μπορεις, επειδη δεν πηρα ακομα γραμμη, να με πεις να μαθω ποιος αλητης εγραψες τετοια λογια για τον συλλογο που παθολογικα αγαπω..ευχαριστω και συνεχισε γιατι δινεις ρεστα .. εισαι απλα απολαυστικος

 8. Εγω παλι δεν καταλαβαινω τι σας πειραξε τοσο πολυ.. το οτι ειπε την γνωμη του? αρθρογραφε εαν προσεξες αναφερει επι λεξη την τοποθετηση του βελλιου σχετικα με το ζητημα και μετα παραθετη την προσωπικη του αποψη..δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ το μεμπτο σε αυτο εκτος εαν δεν εχουμε δημοκρατια.. Δηλαδη θα πρεπει να παρει και την αδεια σας για το τι να γραψει στην στηλη της εφημεριδας? δεν ειμαστε καλα… σοβαρευτητε και μην φανατιζεται τον κοσμο αδικα.. Δεν ανεφερε τιποτα υποτιμητικο για τον Ηρακλη! Εν ολιγης σκεφτηκε τελειως λογικα και ειπε αυτα που λενε ολοι και που ισχυουν παγκοσμιος..οτι αλλες δυνατοτες αναπτυξης θα εχει σε μια ομαδα που ερχετε πρωτη στο πρωταθλημα της και βγαινει ευρωπη (πως βγαινει το ξερουμε ολοι) και αλλες σε μια ομαδα που εχει στοχο την 7αδα!

 9. Thanks for sharing excellent informations. Your website is so cool. I’m impressed by the details that you’ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and just couldn’t come across. What a perfect web site.

 10. I simply want to say I am just all new to blogging and site-building and certainly liked you’re website. Most likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely come with beneficial stories. Many thanks for sharing with us your web page.

 11. I simply want to tell you that I’m beginner to blogging and site-building and certainly enjoyed this web page. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You really have good stories. Kudos for sharing your webpage.

 12. I just want to mention I’m newbie to blogging and absolutely savored your web site. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You amazingly have tremendous article content. With thanks for revealing your website page.

  • Apryl would be how Now i’m called but nevertheless , I might not like when people incorporate my master name. For years Truly been employed as their manager. My house is this moment in The state of hawaii. One of the finest things in the market for me and my friends is always keep bees simply I’m thinking about on getting into something spanking new.

 13. I simply want to say I am very new to blogging and actually liked this web blog. Likely I’m planning to bookmark your website . You amazingly come with very good articles and reviews. Thank you for revealing your website.

 14. I just want to say I am just newbie to blogging and site-building and definitely enjoyed this web site. Probably I’m planning to bookmark your website . You actually have beneficial well written articles. Thanks for sharing your web page.

 15. I simply want to mention I am just very new to blogs and truly savored you’re web blog. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You certainly come with outstanding articles and reviews. With thanks for revealing your web-site.

 16. Does your situate have a contact page? I am having problems locating it yet, I would choose to appear you an transmit. I’ve obtained approximately suggestions in your weblog you might ensue questioning concerning earshot. What’s more means, polite internetsite and I glare ahead to seeing it explain greater than time.

 17. I precisely desired to appreciate you again. I am not sure the things that I would’ve made to happen in the absence of the type of ideas documented by you over such a field. It truly was a real scary condition for me, but coming across a professional fashion you processed it made me to leap for contentment. I am just happier for the support and then wish you really know what a powerful job you happen to be undertaking instructing the others by way of your websites. Probably you haven’t got to know any of us.

 18. Freddy exactly what his darling loves up to call himself but or even never quite liked which usually name. What I really enjoy doing is also gardening even so struggle to identify a time regarding it. Since I was 18 I’ve ever been working like a production to distribution cop but I’ve already sent applications for another one. Pennsylvania is the pl I actually like most what goes on don’t look forward to changing it.

  • Hello! Ok, i’ll start courtesy of – saying my new name > Jeff Boysen but Do not like if you want to use several other full determine. Some time again I thought he would live near Pennsylvania when compared to have everything that I really need here. One with my most wanted hobbies could caving while I’ll wind up starting everything else through with getting this done. She is currently a production in addition , distribution police and it’s something she actually enjoy.

 19. I’ve been browsing online more than three hours as of late, but I by no means discovered any interesting article like yours. It is beautiful price enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will probably be much more helpful than ever before. «We are not retreating – we are advancing in another Direction.» by Douglas MacArthur.

 20. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures. Maybe you could space it out better?|

 21. Hi there very cool blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m satisfied to seek out so many helpful information here within the submit, we want develop more techniques on this regard, thank you for sharing.

  • The instant researching online I typically check for these kind of professional advice but it can be as a rule complicated to realize. I checked all through the Yahoo and Google and therefore discovered this content that had been awfully helpeful. Thank you.

 22. I truly like to start myself to assist you you, My spouse am Damian Dimaggio horrifying than think the site sounds genuinely good when you tell you it. Doing ceramics are some things that I did for many years. I currently frequent Pennsylvania. Software developing is ordinarily how this man supports your ex boyfriend’s family and after that he’ll try to be promoted fairly quickly.

 23. My wife and i ended up being now fortunate Louis could round up his analysis via the ideas he made when using the web site. It is now and again perplexing just to choose to be making a gift of guidance that some others might have been making money from. And we all recognize we have the blog owner to be grateful to because of that. The type of illustrations you made, the straightforward site menu, the friendships your site aid to promote – it is all extraordinary, and it is facilitating our son and our family know that that concept is fun, and that is seriously mandatory. Thanks for everything!

 24. Hi there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My website covers a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

 25. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to search out someone with some authentic ideas on this subject. realy thanks for starting this up. this web site is something that’s wanted on the internet, someone with just a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

  • Good day! I sadly will need to offer you a large thumbs up for your entire fast acting critical information you’ve received in this article on this document. Now I am coming back again to your web blog to get more detailed in a little while.

  • Xavier is what my bride loves in call me and my wife doesn’t that it at virtually. Nevada has always just lately his . After basically out behind my source of income for years I became an marketing officer. My friends announce it’s law me but nonetheless , what Enjoy doing should be lacross nonetheless haven’t made a dime in it.

  • Let anyone first get started in by establishing myself. The organization name is often Bud Voris. Her day paid position is this courier additionally it’s a person thing she really savor. One from my favorite likes and dislikes is caving but unfortunately I’ve been filthy jobs new things over recent weeks. For years she’s recently been living within Virgin Iss and jane has everything that that the lady needs now there are.

  • Greetings. One particular author’s company is Edgardo Meehan. One with regards to his most popular hobbies could be described as football unfortunately he is going to be struggling in order to time for them. Her house is now while in Maine. Dispatching has been her position for a long time and it is something your lover really take pleasure from.

  • Alejandro is how he could be called as well as a he is in love with it. Administering databases has been my task for days. He currently has moved in Hawaiian. Going to bodily fitness is something that the girl with been using for years.

  • We don’t simply take a rear seat we enable you to for the duration of the procedure of perhaps achieving your trusty web based business up and running or even just letting you enhance an active one moreover we achieve this at a modest price.

  • Listed here are my unique ways of all the details. In the beginning consume something once on a daily basis, or maybe work directly towards one maximum nutritious diet and thus eating plan. Ponder every single day, this will assist retain the telemores.

  • The company name of the specific writer is usually Miquel Lindsay lohan and the dog’s wife doesn’t like this item at pretty much all. One of the things I enjoy most is bird raising and now i am trying to earn money with it. Vermont could be described as where she’s always ever been living and also he fails to plan after changing the problem. Filing is how I make money.

  • Have seen and perhaps heard of this type of an pest the very first time. I take pleasure in being informed about relating to different kinds of insects and as a consequence puppies. The life expectancy process on the insect revealed in here appears to end up being quite enthralling. Will appear forward to additionally these kinds of remarkable article content.

 26. Ive been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Studying this info So i am happy to express that Ive a very excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot no doubt will make certain to do not disregard this site and provides it a glance on a relentless basis.

 27. With responsive web design for your website, you will be able to represent a distinct image of your brand from the rest of the crowd. Our team has required expertise and experience of handling simple to the most complicated web design projects.

 28. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that its truly informative. I am going to watch out for brussels. Ill appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

  • Targeted programming is simply a process useful for developmental psychology. Additionally, it could be used by providing really great outline and thus illustrations to add more portability to an online service. This technique enables a website compatible to numerous browser’s windows computer screen if you use flexible related aspects during the time of planning a site.

  • Hello beloved visitor. I’m Hubert Philpot. Alabama has always been his living place and they doesn’t begin changing this method. His wife discounts like in which the concept he does but methods he really likes doing is cryptography but he still can’t commit it his profession. For years I’ve been working like a procurement officer.

  • I had been not too long ago interested on communities just for this sort of reliable suggestions on the other hand did not see whatever thing I was looking to find. I consequently browsed and then encountered this topic to guide me with the glitch I was still having. It really is sincerely a great help in disguise.

  • This is exactly a significant topic area that is not really very often highlighted, I am concerned with knowing a little more relating to this courses. Who may be the appropriate guy to contact relating to this matter in hand?

 29. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. It would be great if you could point me in the direction of a good platform.

  • The lady who had written the paper is rang Nathan while his darling doesn’t like it whatsoever. As a girl how I mighty like is ordinarily dominoes nonetheless I’ve at one time been taking on new things lately. Data processing gives been a day job for a single while in addition , the take home has been awfully really filling. For years I’ve been residential in Illinois.

  • My identity is Travis. I am really fond connected hot airline balooning so would never give upward. In her industrial life she or he is a meaningful database supervisor but sooner she’ll find yourself on her. Kansas has always been her managing your life place.

 30. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said «You can hear the ocean if you put this to your ear.» She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

  • Hi there! I simply just opt to grant you a tremendous thumbs up for your chosen fine information and facts you’ve included in front of me on this postal mail. I have been going back to your blogs to get more detailed very soon.

  • My determine is Brendan. She used to be unemployment but already he a administrative asst . and your partner salary recently been really fulfilling. One in the very highest quality things each morning world for me personally is architectural mastery and I’d never give it up. Michigan may be the place your girlfriend loves a number of.

 31. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything. Do you have any points for beginner blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 32. Thanks for your personal marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you can be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage you to continue your great work, have a nice holiday weekend!

 33. Hey I am so grateful I found your webpage, I really found you by error, while I was looking on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the superb job.|

 34. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Safari. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Thanks|

 35. Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.|

 36. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.|

 37. I just want to say I am beginner to blogs and honestly savored you’re web page. Probably I’m want to bookmark your website . You certainly come with impressive articles and reviews. Many thanks for sharing with us your web page.

 38. I simply want to tell you that I’m new to blogging and site-building and honestly savored you’re web page. Very likely I’m want to bookmark your blog . You really have very good well written articles. Cheers for sharing your web site.

 39. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one today..

 40. My husband and i have been very fortunate when Michael managed to do his reports because of the ideas he had while using the web site. It is now and again perplexing to just continually be making a gift of helpful tips which the others could have been trying to sell. Therefore we see we have got you to give thanks to because of that. Those explanations you made, the straightforward blog menu, the relationships you will help to create – it’s got all astonishing, and it’s really making our son and us understand the content is exciting, which is exceptionally serious. Thank you for all the pieces!

 41. Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 42. I just want to tell you that I am beginner to blogs and actually enjoyed this blog site. Almost certainly I’m likely to bookmark your website . You actually have excellent article content. Bless you for sharing with us your website page.

 43. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 44. Thanks for sharing superb informations kalysdi. Your site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and just could not come across. What a great web site.

 45. I simply want to tell you that I’m beginner to blogging and certainly loved this blog site. Probably I’m planning to bookmark your site . You absolutely come with amazing article content. Appreciate it for revealing your web page.

 46. The other day, while I was at work kalysdi, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 47. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is excellent blog. A great read. I will certainly be back.

 48. Thanks so much for providing individuals with a very splendid possiblity to read critical reviews from this site. It can be very lovely and as well , stuffed with a lot of fun for me and my office peers to search your blog no less than three times in 7 days to learn the latest things you have got. And definitely, I’m also actually fascinated concerning the stunning hints served by you. Some 1 areas in this article are essentially the most efficient I have ever had.

 49. I and my pals happened to be going through the good points on your web site while unexpectedly I had a horrible feeling I had not expressed respect to the site owner for those secrets. All the young men appeared to be so thrilled to see them and have now absolutely been tapping into them. Thank you for indeed being really considerate and also for pick out these kinds of really good resources most people are really needing to be informed on. My very own sincere apologies for not expressing appreciation to sooner.

 50. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

 51. My wife and i felt really glad when Louis could finish off his studies by way of the precious recommendations he received in your web pages. It is now and again perplexing just to be giving away techniques which usually people could have been trying to sell. We figure out we have got the website owner to be grateful to for this. Most of the illustrations you made, the simple blog menu, the friendships you can assist to create – it’s most impressive, and it’s assisting our son and the family believe that the concept is enjoyable, which is certainly unbelievably serious. Thank you for the whole lot!

 52. I wish to voice my passion for your kindness in support of all those that actually need assistance with the subject. Your very own dedication to passing the message all through had been pretty powerful and have continuously permitted ladies just like me to achieve their targets. Your own valuable tips and hints indicates a lot to me and much more to my office colleagues. Thanks a ton; from all of us.

 53. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information particularly the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

 54. I want to show my appreciation to you for bailing me out of such a setting. Right after surfing through the the net and finding tricks which were not pleasant, I believed my entire life was over. Being alive minus the solutions to the difficulties you’ve fixed by means of your main posting is a critical case, as well as the kind that might have in a negative way damaged my career if I hadn’t discovered your web site. Your main talents and kindness in maneuvering all the pieces was valuable. I’m not sure what I would have done if I hadn’t discovered such a point like this. I am able to at this point look forward to my future. Thank you very much for your skilled and effective help. I will not be reluctant to suggest the blog to any individual who ought to have guidance on this matter.

 55. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 56. Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 57. My spouse and i were very relieved that Raymond managed to finish up his investigations via the ideas he had in your web pages. It is now and again perplexing just to possibly be giving out solutions that the others might have been selling. And now we see we’ve got you to thank for that. All of the illustrations you made, the straightforward blog menu, the friendships you will aid to instill – it’s everything overwhelming, and it’s really facilitating our son and the family consider that this subject matter is amusing, and that’s unbelievably important. Thank you for the whole thing!

 58. I precisely had to thank you so much all over again. I’m not certain what I would have made to happen in the absence of those pointers shown by you relating to such field. Certainly was an absolute alarming issue in my opinion, however , noticing a new well-written technique you handled the issue took me to weep over gladness. I am just grateful for your service and then hope that you realize what a great job that you’re providing teaching the mediocre ones using your web site. More than likely you haven’t encountered any of us.

 59. I and also my pals happened to be taking note of the nice advice found on your web site while suddenly got an awful feeling I never expressed respect to you for those techniques. Those young men are already absolutely stimulated to see all of them and already have actually been having fun with them. We appreciate you being considerably helpful and for deciding on these kinds of beneficial guides most people are really desirous to be informed on. Our own honest regret for not expressing gratitude to you earlier.

 60. Amazing! Your site has quite a few comment posts. How did you get all of these bloggers to look at your site I’m envious! I’m still studying all about posting articles on the net. I’m going to view pages on your website to get a better understanding how to attract more people. Thank you!

 61. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!|

 62. You’re so interesting! I don’t believe I have read a single thing like this before. So wonderful to find another person with a few original thoughts on this subject matter. Seriously.. many thanks for starting this up. This website is something that is required on the web, someone with some originality!

 63. Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 64. I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one today..

 65. Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 66. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 67. I needed to write you the tiny remark just to give thanks as before for all the incredible basics you have shown on this page. It’s certainly unbelievably generous with you to provide freely precisely what a lot of people would’ve advertised as an e book to make some cash for their own end, mostly considering that you might have tried it in the event you desired. The good ideas also served to be a fantastic way to fully grasp someone else have the identical eagerness just as mine to realize significantly more pertaining to this condition. I’m sure there are many more pleasant occasions up front for individuals who look into your blog.

 68. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

 69. Greetings! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My website goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!|

 70. I simply needed to appreciate you once more. I’m not certain the things I might have tried without the actual creative ideas shared by you concerning this field. Completely was a fearsome case for me personally, nevertheless spending time with a well-written tactic you processed it made me to weep over delight. Now i am happier for this assistance as well as wish you realize what a powerful job you have been carrying out instructing other individuals thru a site. I am certain you’ve never met any of us.

 71. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

 72. I was very happy to discover this web site. I wanted to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely savored every bit of it and i also have you book marked to check out new stuff in your blog.

 73. Please let me know if you’re looking for a author for your weblog. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thank you!|

 74. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 75. Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply could not come across. What an ideal web site.

 76. Somebody essentially lend a hand to make significantly articles I’d state. This is the very first time I frequented your web page and up to now? I amazed with the analysis you made to make this particular submit incredible. Great activity!

 77. obviously like your website but you have to test the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the reality then again I will certainly come back again.

 78. Hi there! This post could not be written any better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll forward this article to him. Fairly certain he will have a very good read. Thanks for sharing!

 79. I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts in this sort of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Studying this info So i¡¦m satisfied to exhibit that I’ve a very excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot unquestionably will make sure to don¡¦t omit this site and provides it a glance on a continuing basis.

 80. I do consider all of the ideas you have offered on your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are too quick for novices. May you please lengthen them a little from next time? Thank you for the post.

 81. I’ve been browsing online greater than 3 hours nowadays, but I never found any interesting article like yours. It is pretty worth sufficient for me. Personally, if all web owners and bloggers made just right content material as you did, the web will likely be a lot more useful than ever before.|

 82. of course like your web-site however you need to test the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the truth then again I will certainly come again again.

 83. Howdy very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds additionally? I am happy to seek out a lot of useful info right here in the put up, we need develop extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .|

 84. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely great. I really like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can not wait to read much more from you. This is actually a wonderful web site.

 85. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for first-time blog writers? I’d definitely appreciate it.|

 86. Thanks , I’ve recently been looking for info approximately this subject for a while and yours is the greatest I have came upon so far. But, what in regards to the bottom line? Are you certain in regards to the source?

 87. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 88. Thank you for sharing superb informations. Your website is so cool. I’m impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply could not come across. What a great site.

 89. you are actually a excellent webmaster. The web site loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a fantastic task in this subject!

 90. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too great. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart. I cant wait to read far more from you. This is really a wonderful website.

 91. I was just seeking this info for some time. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Generally the top sites are full of garbage.

 92. Excellent post. I used to be checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful info specially the remaining phase 🙂 I take care of such information much. I was looking for this particular info for a very long time. Thanks and best of luck. |

 93. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 94. Right here is the perfect site for everyone who really wants to understand this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that I really would want to…HaHa). You certainly put a new spin on a topic that’s been written about for decades. Wonderful stuff, just great!

 95. I precisely had to appreciate you again. I am not sure what I could possibly have made to happen in the absence of the actual suggestions shared by you on such question. This has been a real challenging setting for me personally, nevertheless encountering a new well-written fashion you handled the issue took me to jump for joy. Now i’m happy for the support and as well , have high hopes you find out what an amazing job that you are getting into instructing men and women all through your web site. Most probably you haven’t got to know any of us.

 96. I think everything posted was actually very reasonable. However, think on this, what if you were to create a awesome headline? I ain’t suggesting your content is not solid, however suppose you added something that makes people want more? I mean %BLOG_TITLE% is a little boring. You should look at Yahoo’s home page and watch how they create article titles to get viewers to click. You might add a related video or a pic or two to grab people interested about everything’ve got to say. In my opinion, it would bring your posts a little livelier.|

 97. My spouse and i felt absolutely happy Emmanuel could round up his survey through the entire precious recommendations he discovered in your blog. It’s not at all simplistic just to possibly be handing out hints which other folks could have been trying to sell. And we figure out we have got the writer to be grateful to for that. All the explanations you made, the easy website navigation, the friendships you give support to foster – it’s got many impressive, and it is helping our son and our family consider that this issue is entertaining, which is especially important. Many thanks for everything!

 98. You actually make it appear so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I’d by no means understand. It seems too complicated and extremely large for me. I am taking a look ahead on your subsequent submit, I will attempt to get the hang of it!|